【新型コロナ関連】おしらせ
2020-09-29
お知らせ Notice(September 29, 2020)
新型コロナウイルス感染症に関する大学からのお知らせを更新します。
The university updated the COVID-19 related information and plans.
- 徳島大学は9月23日にBCPをレベル1に下げました。
Tokushima University lowered its BCP level to Level 1 on September 23, 2020.
新型コロナウイルス感染症に対する事業継続計画(BCP)/Business Continuity Plan (BCP) in Response to COVID-19
日本語:https://www.tokushima-u.ac.jp/fs/1/8/6/4/0/7/_/20200923BCP.pdf
English: https://www.tokushima-u.ac.jp/fs/1/8/6/4/1/0/_/20200923BCP-E.pdf
- BCP レベルがレベル0になるまで、学部等で十分な感染防止対策を取った上で対面授業と学位取得のための研究等を行います。
Until the BCP level becomes Level 0, face-to-face classes and thesis/dissertation research activities are conducted after adequate infection prevention measures have been taken in the faculty, graduate school or other institute.
- 海外に行くことは控えてください。
Please refrain from traveling overseas.
- 飲み会やバーベキューなど、長い時間をかけて飲食するパーティへの参加は控えてください。誰かと食事をするときは,対面にならないように座るなど,対策を取ってください。
Please refrain from participating in parties, such as drinking or barbecuing, where people spend a lot of time eating or drinking. When you dine with someone, take measures to prevent infection such as avoiding face-to-face seating.
- 十分な栄養、睡眠をとり、毎日の体温測定など、健康管理をしてください。
Get sufficient nutrition and enough sleep every day, and properly check your temperature and health conditions on a daily basis.
- 手と指の消毒や咳エチケットにより、感染を予防してください。
Take thorough infection prevention measures, such as disinfecting your hands and following the cough etiquette.
- 体の調子が悪いときは、学務係に電話かメールをしてください。
When you are sick, please contact your faculty’s administration office by email or phone.